2013. augusztus 24., szombat

Jó bulii xD

Fúúú  :D 
A tegnap esti buli fenomenális volt! :D Pár haverral beültünk egy kocsmába beszélgettünk az élet nagy dolgairól... :D Iszogattunk, táncoltunk...
Kimentünk cigizni és odajött hozzánk egy full részeg gyerek volt vagy 16-17 éves nem is ismertük.. azt mondja: Sziasztok. Mondjatok egy számot. 
Mivel mi is ittunk már pár sört, fröccsöt meg felest ezért viccesre fogtuk a dolgot. :D
Mondtunk neki számot ahogy kérte.. 2; 198; 34; 57... stb.
Azt mondja: Neem neem én mondok számot. Mondom hát mondjál.. xd
Nagy nehezen kinyögte hogy elvesztette a telefonját és fel akarja hívni az egyik haverját mert lehet hogy nála van. Az egyik haverom telójárol felhívtuk a számot, nem vette fel senki... aztán mondott még vagy 3 számot egyiket felvették. Mondta hogy elhagyta a telefonját meg hallatszott hogy részeg.. leteszi. 
Azt mondja ez az apám volt. Júújjj ember xDD megadta az apja telefonszámát.. na most már tudja a család hogy a fiú részeg és a telefonját is elhagyta. 
Utána megadott még egy számot és az már a haverja volt ott volt a közelbe nála volt a telefon elkísértem oda egy barátnőmmel. Ott várt minket a haverja megkapta a fiú a telefont és elmentünk..xd az kemény volt xD még az apja számát adja meg..xdd szegéény.
Hajnali 4 körül értem haza... nagy buli volt :D Lehetne még pár ilyen :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése